top of page

OVER CHARLOTTE

Charlotte Bouwman (1993) is kritisch denker. Dat uit ze in vele vormen: journalistiek, als schrijver en in haar acties in Den Haag, waar ze samen met haar hond Bobbie protesteert tegen de crisis in de GGZ.

 

Daarnaast is ze op dit moment bezig met een boek over de GGZ, dat, als ze er ooit tevreden mee is, verschijnt bij uitgeverij Nijgh & Van Ditmar. 

 

Hiervoor werkte ze bij NRC op de binnenlandredactie. Verhalen en items van haar verschenen eerder o.a. bij de Volkskrant, Het Parool en de NOS.

 

 

Anderen over Charlotte:

Corrie Samson, mentor middelbare school: “Als je over zoveel talenten beschikt, is het wel heel lastig om je koest te houden. De rode brieven in mijn postvak getuigen er bijna dagelijks van. De helaas zo jong gestorven Jacques Perk schreef: “Tot heersen is wie zich beheerst bij machte”. Als ze Perks woorden ter harte neemt, gaat ze ongetwijfeld een boeiende en mooie toekomst tegemoet. Verover de wereld en word gelukkig!”

Lorijn Valuga K.: “Als internet een eiland zou zijn was jij de koningin.”

Sophie van den Berg, jeugdvriendin: “Ik wist dat Charlotte het ver zou schoppen, maar had nooit voor mogelijk kunnen houden dat ze zoiets onwaarschijnlijk moois zou kunnen creëren.”

Eva, reaguurder op hpdetijd.nl: “Wederom zo’n totaal over het paard getilde aandacht-hoer, kompleet met aangeleerde Gooise R (doet ze nog fout ook) die denkt grappig te zijn.”

bottom of page